Eski eşinden ayrılan Petek Dinçöz hemen nişanlandı! Peki Nida Büyükbayraktar kimdir?

Eski eşinden ayrılan Petek Dinçöz hemen nişanlandı! Peki Nida Büyükbayraktar kimdir?
Eski eşi Serkan Daloğlu'ndan mart ayında ayrılan Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Peki Nida Büyükbayraktar kimdir, ne iş yapıyor?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz geride bıraktığımız Mart ayında 8 senelik evliliğini tek celsede bitirmişti. Fakat Petek Dinçöz bu ayrılığın üzerinden çok da zaman geçmeden tekrar evlilik kararı verdi. Petek Dinçöz ve sevgilisi Nida Büyükbayraktar nişan yüzüklerini sosyal meyda sayfalarından paylaşınca gündem oldu.

Şarkıları ile bir döneme damga vuran fakat 2014 senesinde Serkan Daloğlu ile evlenmesinin ardından çalışma yaşamına ara veren Petek Dinçöz geride bıraktığımız Mart ayında eşinden tek celsede ayrıldı. Petek Dinçöz eşi ile ayrılmasının ardından Miami'ye yerleştiğini duyurmuştu. Güzel şarkıcıdan yeni bir haber daha geldi. Geride bıraktığımız günlerde yeni bir ilişkiye başlayan Petek Dinçöz sevgilisi ile nişanlandı. Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar’ın nişanından ilk fotoğraf da geldi.

Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişan görüntülerini sosyal medya sayfalarından paylaşırken sosyal medya kullanıcıları bu gelişmeye biraz şaşırdı. Daha Mart ayında boşanmış olmasına karşın yeni bir aşka ve hatta yeni bir evliliğe yelken açan Petek Dinçöz’e “Bu ne hız” yorumları yapıldı.

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan bir isimdir. 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu.