TikTok fenomeni Mika Raun son videosu ile tepki topladı! Önce göğüslerini açtı, sonra erkek arkadaşıyla çığlık çığlığa...

TikTok fenomeni Mika Raun son videosu ile tepki topladı! Önce göğüslerini açtı, sonra erkek arkadaşıyla çığlık çığlığa...
TikTok fenomeni Mika Raun cinsel hayatını tüm takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Mika Raun sevgilisi ile birlikte çektiği son video ile ağızları açıkta bıraktı. Önce göğüslerinin ucunu gösterdi, sonra da kanepenin arkasına geçerek erkek arkadaşıyla çığlık çığlığa sevişti! Mika Raun videoları ile sosyal medyanın gündeminden düşmezken, milyonlarca kişinin izlediği bu anlar büyük tepki topladı!

TikTok fenomeni Mika Raun cinsel hayatını tüm takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Mika Raun sevgilisi ile birlikte çektiği son video ile ağızları açıkta bıraktı. Önce göğüslerinin ucunu gösterdi, sonra da kanepenin arkasına geçerek erkek arkadaşıyla çığlık çığlığa cinsel ilişki yaşadı! Mika Raun videoları ile sosyal medyanın gündeminden düşmezken, milyonlarca kişinin izlediği bu anlar büyük tepki topladı!

MİKA RAUN’UN SON PAYLAŞIMI “PES” DEDİRTTİ!

TikTok ve Instagram videoları her zaman olay yaratan Mika Raun, bu kez işleri epey ileri götürdü. Instagram hikayesinden son paylaştığı video sosyal medyada tepki topladı. Genç TikTok fenomeni Mika Raun, yeni videosunda kendi evinin salonunda bir kanepede otururken, bluz askısını indirerek önce göğüs ucunu gösterdi, sonra da kanepenin arkasına gizlenen erkek arkadaşıyla…

Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlarla her gün haber olan genç fenomen, yaptırdığı estetikler ve cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre konuşulmuştu.

Hayranları bu operasyonlardan sonra Raun'un çok değiştiğini düşünmeye başladı. Gün geçtikçe takipçi kaybeden ünlü fenomen, son hareketiyle sosyal medyayı yeniden ayağa kaldırdı.

Mika Raun Instagram hesabından paylaştığı son video ile milyonları şaşkına uğrattı. Göğüs ucunun göründüğü videonun devamı ise 'Yok artık!' dedirtti.

Sosyal medya fenomeni, sevgilisiyle cinsel ilişki yaşadığı ya da yaşarmış gibi gösterdiği o anları kayda aldı. Çığlıkların duyulduğu bu görüntüler Mika Raun’un son rezaleti oldu… İşte o video!