Aleyna Tilki 'sürprizini' açıkladı: Bacaklarım titriyor

Aleyna Tilki 'sürprizini' açıkladı: Bacaklarım titriyor
Şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük bir süprizi olduğunu söylemişti. Bugün sürprizini açıklayan Tilki, Selda Bağcan ile yaptığı düeti paylaştı.

Türk müziğinin efsane isimlerinden Selda Bağcan, Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Konsere gidenler arasında Aleyna Tilki de vardı. Usta sanatçı Aleyna Tilki'yi sahneye davet etti ve beraber sürpriz bir düet yaptılar.

Selda Bağcan, sahnesine aldığı genç şarkıcıya övgü dolu sözler söyledi. Tilki de bu övgüler karşısında Bağcan'a teşekkür edip "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki, birkaç hafta önceki bir röportajında "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" biçiminde konuşmuştu. Mesele ile alakalı Twitter sayfasından paylaşım yapan Selda Bağcan da "Teşekkürler sevgili Aleyna Tilki" cevabını vermişti.

Geride bıraktığımız senelerde Aleyna Tilki'nin daha evvel kendisine hayranlığını dile getirmesiyle alakalı konuşan Selda Bağcan, şunları söylemişti: "Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel. Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, 'Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım' demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor."