Biz dizi aşkı daha gerçek mi oluyor? Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal sevgili mi?

Biz dizi aşkı daha gerçek mi oluyor? Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal sevgili mi?
FOX TV'de yayınlanan ancak aradığını bulamayan Gizli Saklı dizisi final yaparken dizinin başrol oyuncuları Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal ikilisinin aşk yaşadığı iddia edildi.

FOX TV kanalında büyük heyecanla başlayan fakat reyting başarısı yakalayamayan Gizli Saklı dizisi bu akşam final bölümüyle son kez yayınlanacak. Gizli Saklı dizisi final yapıyor fakat başrol oyuncularını mutlu etti. Çünkü Gizli Saklı dizisinin başrollerinde oynayan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal ikili aşk yaşamaya başladı. Dizide birbirine aşık olan iki gizli polisi oynayan oyuncular gerçek yaşamda da aşk yaşıyor.

Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, Fox TV kanalında yaz dizisi olarak başlayan gizli saklı dizisinde başrol oynuyorlardı. Dizide birbirine aşık olan iki gizli polise hayat veren oyuncular gerçek yaşamda da öne sürülene göre aşk yaşıyor. Son zamanlarda dizilerdeki başrollerin aşk kervanına onlarda dahil olurken iki oyuncunun da hayranları bu habere oldukça sevindi. Sosyal medyada da birbirine çok yakıştıkları söylenen ünlü isimlerin şu an için aşklarını gizli tuttukları öne sürülüyor.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ile seyirci karşısına çıkan Gizli Saklı dizisi yaz aylarında büyük heyecanla başlamıştı. Esasen farklı senaryosu ile de dikkat çekti fakat reyting canavarına yenilmekten kurtulamadı. Her ne kadar başrol oyuncuları uyumu yakalasa da dizide farklı bir konu gündeme gelse de Gizli Saklı dizisi final yapmaktan kurtulamadı. Yaz dizisi bu akşam final bölümü ile son kez yayınlanacak.