Esra Ezmeci'nin yeni programı, Fulya ile Umudun Olsun programının yerini tuttu mu? Reytingler her şeyi açıklıyor

Esra Ezmeci'nin yeni programı, Fulya ile Umudun Olsun programının yerini tuttu mu? Reytingler her şeyi açıklıyor
FOX TV’nin gündüz kuşağı programı Fulya ile Umudun Olsun programı final kararı almıştı. Yerine kim geleceği merak konusuyken, kanal sürpriz bir kararla Esra Ezmeci'yi ekrana getirdi. Peki izleyici umduğunu buldu mu? Fulya ile Umudun Olsun programının yerini tuttu mu? İşte tüm detaylar...

Fulya Öztürk’ün bu kararı sonrası, Fox TV’de programı kimin sunacağı merak konusu olmuştu. Fox TV, Fulya Öztürk’ten boşalan sunuculuk koltuğu için yeni bir isimle anlaştı. Deneyimli muhabirin yeri, yeni bir isimle dolduruldu. Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin Fox TV’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunacağı ortaya çıktı.

YERİNE ESRA EZMECİ GELMİŞTİ


Programın tanıtımını instagram hesabından paylaşan ünlü psikolog şu ifadeleri kullandı;  “Tüm ilişki problemlerinizi hep birlikte çözümleyeceğimiz. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16:00 da Fox Tv’de.

REYTİNGLERİ ÇOK DÜŞÜK


Peki, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar çok konuşulan psikolog Esra Ezmeci’nin yeni programı beklenen ilgiyi gördü mü? Total izleyicide bir nebze ilgi gören program 13. ile 18. sıralar arasında yer aldı. Fox TV’nin yeni programı,  AB grubunda ise duvara tosladı. TV eleştirmeni Sina Koloğlu, Fox TV’nin yeni programla kendisini gündüz kuşağının total izleyicide yeni yıldızı olarak düşündüğünü belirten yorumuyla dikkat çekti. Görünen o ki kanal şu an için programdan umduğunu bulamadı.