Survivor Ayşe yarışmadan çıkar çıkmaz o isme hesap sordu! Ayşe Yüksel kiminle kavga etti?

Survivor Ayşe yarışmadan çıkar çıkmaz o isme hesap sordu! Ayşe Yüksel kiminle kavga etti?
30 Haziran'da final yapan Survivor All Star, günler sonra bile halen en sık gündeme gelen yapımlardan. Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre, Survivor 2022 finalistlerinden Ayşe Yüksel, yarışmadan çıkar çıkmaz memleketine dönmeden önce soluğu o yarışmacının yanında aldı. Survivor Ayşe, hangi isimle büyük bir kavgaya tutuştu? İşte merak edilenler...

Survivor bitti, ama olayları devam ediyor. Survivor'ın bu seneki en başarılı iki kadın yarışmacısının saç saça baş başa kavga ettiği gündeme geldi. Ayşe Yüksel, Sema Aydemir'in açıklaması yüzünden mi finalde daha az SMS alarak 4. oldu? İddiaya göre, Sema'nın açıklamaları Ayşe'nin oylarını düşürdü. Bunu öğrenen Ayşe Yüksel kendini tutamadı...

SURVIVOR'DA YENİ KRİZ! AYŞE-SEMA KAVGASI ÇIKTI!

Başarılı yarışmacı Ayşe, All Star 2022 sezonunu 4. olarak tamamladı. Fakat geçen sene 3. olan genç yarışmacı bu yıl oylarının neden daha düşük olduğunu yarışmadan çıkınca öğrendi. Survivor Ayşe'nin memleketi Düzce'ye gitmeden önce Sema Aydemir ile hesabı kapattığı öğrenildi.

Sema Aydemir yarışmadan elendikten sonra Ayşe hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

"Bir gün Acun bey Ayşe'ye 'Performansın arttı neler düşünüyorsun' dedi. O da Adem'le beni göstererek 'Benimle konuştular' dedi. Konseyde yarışmadan çekilmek istediğini söyleyince hepimiz onu durdurduk. Adem ve ben konuştuk, ikna ettik. Acun Ilıcalı o anları yayınlamadı."

Ayşe Yüksel, Sema Aydemir'in kendisi hakkında sarf edilen bu sözlerden sonra finalde oylarının düştüğünü iddia etti ve Sema'yla büyük bir kavgaya tutuştu.

Yüksel, hayranlarının 'zaten yarışmadan çekilmek istemiş' gibi düşüncelere kapıldığı için kendisine oy atmadığını düşünen Ayşe, sosyal medyayı sallayan bir kavgaya imza attı.

Siz bu konuda hangi tarafı haklı buluyorsunuz? Sema Aydemir mi, Ayşe Yüksel mi Survivor'da favorinizdi?