Turabi Çamkıran'dan Survivor şampiyonu için olay yaratan sözler: "Acun abi şampiyonu kafasına göre seçiyor olsaydı..."

Turabi Çamkıran'dan Survivor şampiyonu için olay yaratan sözler: "Acun abi şampiyonu kafasına göre seçiyor olsaydı..."
Survivor yarışmasının ardından pek çok kişi Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştirmeye başladı. Eski yıllarda iki kez şampiyonluğu yaşayan Turbo Turabi de konuya dahil oldu. Turabi Çamkıran, Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Acun Ilıcalı hakkında olay yaratan açıklamalar yaptı.

Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Finalin ardından ünlü, ünsüz pek çok kişiden yorumlar gelmeye devam ediyor. Twitter'da "Kupa geri alınsın", "Acun Ilıcalı Nisa'yı bilerek şampiyon yaptı" gibi paylaşımlar yapıldı. Demet Akalın da Ilıcalı'nın şampiyonu çok önceden netleştirdiğini ima etmişti. Tüm bu olaylar yaşanırken şampiyon Nisa, sessizliğini koruyor. Survivor'ın eski şampiyonu Turabi Çamkıran ise daha fazla sessiz kalamadı...

"ACUN ABİ KAFASINA GÖRE ŞAMPİYON SEÇİYOR OLSAYDI..."

Turbo Turabi hesabından paylaştığı cümlelerle Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'nı savunan eski Survivor şampiyonu Çamkıran, şunları söyledi:

“Acun abi şampiyonu kendisi seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim. O dönem Hilmicem ve Merve’yi desteklediğini hissederdim. Zaten ikisi finale kaldı. Elinde olsa ilk hafta kovardı beni. Zaten asıl olay oylarla birinci olmak değil mi? Demek ki şampiyonun oy atanları daha çokmuş. Survivor bu, ne olursa olsun şampiyonu tebrik etmek lazım.”

2015 yılında da yarışmaya katılan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın sevmediği ya da nefret ettiği bir yarışmacının hakkını yemeyeceğini vurguladı. Kendi davranışlarının Ilıcalı'yı kızdırdığını, bir çok defa kavga ettiklerini belirtti. Turbo Turabi, hızını alamadı ve ekledi: "Eğer bir kadın şampiyon çıksın isteseyde, o dönem Merve şampiyon olurdu. Ama Hilmicem oldu. O yüzden adamın günahına girmeyin. O kadar insanın hayalini gerçekleştiriyor. Şampiyonu tebrik etmek lazım." dedi.