Survivor’da yokluk adasına giden isim belli oldu! Yarışmacının sözleri konseye damga vurdu! "Dibin dibine vurduğum dönemdeydim’

Survivor’da yokluk adasına giden isim belli oldu! Yarışmacının sözleri konseye damga vurdu! "Dibin dibine vurduğum dönemdeydim’
'Survivor 2022 All Star' tüm heyecanıyla devam ediyor. Yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dün akşam, dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele verdi. Dokunulmazlığı kazanan takım ve yokluk adasına giden ikinci eleme ismi belli oldu. Yarışmacının sözleri konseye damga vurdu.

Survivor All Star'da dün akşam takımların yarışmacı seçmesinin ardından üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun öncesinde kazanan takımın iletişim ödülünden de yararlanacağı açıklandı.

Bu haftanın iletişim ödülü ise kazanan takımın arkadaşlarından gelen görüntülü mesajlar oldu. Her zaman olduğu gibi dokunulmazlık oyununda yine ilk turda kadın yarışmacılar mücadele etti. Oyuna hızlı başlayan ünlüler takımı etabın sonunda aynı mücadeleyi gösteremedi. Seda'nın Nagihan'a karşı aldığı sayı ile kadınlar yarışının kazananı 6-8 skorla gönüllüler takımı oldu.

GÖNÜLLÜLER İLETİŞİM VE DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ OLDU

İkinci tur, erkekler mücadelesine sahne oldu. Çekişmeli geçen yarışta gönüllüler yine önde başlayarak avantaj sağladı. Cuma akşamı parkuru terk eden Barış'ın Hikmet'e karşı sayı alması dikkat çekti. Nefes kesen oyunun sonunda da Berkan- Anıl karşılaşması dokunulmazlığın kaderini belirledi.

Berkan'ın aldığı son sayı ile erkekler yarışının kazananı 8-5 skorla gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler 2-0'lık genel skorla hem iletişim hem de dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Gönüllüler takımı arkadaşlarından gelen görüntülü mesajları izlerken duygusal anlar yaşadı.

YOKLUK ADASINA GİDECEK İSİM BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, eleme konseyine gitti. İlk aday olarak Evrim'in yer aldığı Survivor'da ünlüler takımı bu kez adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Ada konseyinde yapılan oylamada Barış 5 oy, Ayşe de 3 oy aldı. Daha fazla oy alan Barış, haftanın ikinci eleme adayı seçildi. Bir kez daha potaya giren Barış yokluk adasına gitmeden önce son kez duygularını dile getirdi.

"ÜVEY BABAMDAN GELEN HABER DİBE ÇEKMİŞTİ"

Cuma günü dokunulmazlık oyunundan çıkan ve davranışları ile iki takımın da tepkisini toplayan Barış Murat Yağcı "Stratejik bir durum olarak iyi bir plan. Dibin dibine vurduğum dönemdeydim. Üvey babamdan gelen haber beni dibe çekmişti. Yoklukta kafamı toplamak istiyorum" sözleri ile dikkat çekti. Öte yandan Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Barış'ın söylediği "Gerekirse bazı insanlara saygıyı öğretebilirim orada da bir sıkıntı yok" cümle merak uyandırdı.