Pera Palas'ta Gece Yarısı gümbür gümbür geliyor!

Pera Palas'ta Gece Yarısı gümbür gümbür geliyor!
Hazal Kaya, Selahattin Paşalı gibi isimlerin başrolünde yer aldığı merakla beklenen Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü gösterime giriyor.

Netflix'in Türk dizileri kervanına son olarak katılacak olan Pera Palas'ta Gece Yarısı için geri sayım bitmek üzere. Hazal Kaya'nın başrölünde yer aldığı tarihi dizi yayınlanacağı açıklandığı ilk andan beri merakla bekleniyordu.

Netflix'in açıklamasına göre dizi 3 Mart Perşembe günü gösterime girecek.

DİZİNİN KONUSU

Charles King'in aynı isimli ('Midnight at the Pera Palace') kitabından uyarlanan dizi, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Esra adlı gazetecinin, hakkında yazı yazmak için gittiği, 19. yüzyılın sonlarından günümüze kadar Mustafa Kemal Atatürk, Agatha Christie, Alfred Hithcock, Kraliçe II. Elizabeth, Greta Garbo, Zsa Zsa Gabor, Şah Rıza Pehlevi ve birçok oyuncu, yönetmen, siyasetçi, yazarı ağırlayan Beyoğlu'nun ünlü oteli Pera Palas'ta konaklaması sırasında otelin odalarından birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle kendisini Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir komployu önlemeye çalışırken bulmasını konu ediniyor.

Dizinin senaryosu Hanımın Çiftliği, Ölene Kadar gibi dizilerin usta kalemi Elif Usmana emanet. Yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor. Şahin son olarak Rise of Empires: Ottoman dizisinde yönetmenlik yapmış ve adından övgüyle bahsedilmişti.

Dizinin kadrosunda Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Clare Louise Frost,Engin Hepileri, Yasemin Szawloski, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi oyuncular yer alıyor