Özel jetle gezen Miraç Orbay Hoca kimdir, nerede yaşıyor?

Özel jetle gezen Miraç Orbay Hoca kimdir, nerede yaşıyor?
Özel jet ile Ayasofya'ya cuma namazı kılmaya giden 'Miraç Orbay hoca'nın videosu gündem olmuştu. Peki kendisini 'Yetimlerin hizmetkarı' olarak tanıtan ve özel jetle gezen Miraç Orbay kimdir, ne iş yapıyor? Miraç Orbay nerede yaşıyor?

Sosyal medya mecrası TikTok'ta kendisini "Yetimlerin hizmetkarı" olarak tanıtan Miraç Orbay adlı şahsın son paylaşımı gündeme oturdu. Gündeme düşen video, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Merak edilen konular arasında "Miraç Orbay kimdir?" sorusu da var. Peki, Miraç Orbay kimdir? Kendisini "Yetimlerin hizmetkarı" olarak tanıtan Miraç Orbay'ın videosu neden gündem oldu?

Adıyaman Menzil'de ikamet eden Miraç Orbay, Youtube platformu üstünden 2020 senesinde açtığı kanal ile yaptığı tipleme ile vaaz videosu paylaşıyordu. Yaptığı videoların izlenmesi neticesinde seriyi sürdürdü, Tiktok platformu üstünden de tiplemesine devam eden Miraç Orbay, "Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum. Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya'da kılacağız kardeşlerim" sözleri ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

MİRAÇ ORBAY'IN VİDEOSU NEDEN GÜNDEM OLDU?

Miraç Orbay, paylaştığı videoda şunları söyledi: "Atıf Abi evet kendisini özlediğimi söyledim. Hocam ben de seni özledim. Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum. Allah'ın izniyle şu anda jet hareket halinde. Birazdan uçuşumuz Allah'ın izniyle gerçekleşecek. Bir saat 10 dakika sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacağım. Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya'da kılacağız kardeşlerim."

Miraç Orbay, jetten indiği görüntüleri kaydedip paylaşarak ise jet şirketinin reklamını yaptı.