Savcı Sayan espri yapmaya çalıştı, sunucu Fulya Kalfa adeta baygınlık geçirdi

Savcı Sayan espri yapmaya çalıştı, sunucu Fulya Kalfa adeta baygınlık geçirdi
AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın İBB'ye yüklenmek için yaptığı espri sunucu Fulya Kalfa'yı adeta isyan ettirdi. Espriye Kalfa'nın verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CNN Türk ekranlarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile alakalı söylemleri dikkat çekti. Spiker Fulya Kalfa'nın ise verdiği tepki gündeme oturdu.

Sayan, Ağrı'da ulaşım hizmetlerinin ucuzluğunu anlattığı esnada lafı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na getirdi.

"ARABA BOZULDU MU İTELİYORLAR"

Sayan, "Dünyanın en ucuz ulaşımı bizde. Ve sıfır otobüsler. Öyle İmamoğlu'nun yolda kalan otobüsleri gibi değil ha. 12 metrelik, itekleme değil kendinden giden. Arkadan iteklemeli değil. 5-6 kişiyi ücretsiz taşıyorlar, araba bozuldu mu iteliyorlar. Bu onlardan değil. Yeni kadro oluşturmuşlar İstanbul'da. Her otobüse 10 kişi bedava biniyor, otobüs durdu mu onlar iteliyor" ifadelerini kullandı.

Sayan'ın bu konuşmayı yaptığı esnada kameraların çektiği spiker Fulya Kalfa'nın verdiği tepki ise olay oldu. Kalfa, bunaldığını belirten bir yüz ifadesi ile kafasını çevirip tekrar Sayan'a doğru baktı. Bu anlar sosyal medyada viral oldu.