İstanbul'da 'köpeğime toz geldi' kavgasında son durum: Burnu kırılan temizlik işçisi konuştu

İstanbul'da 'köpeğime toz geldi' kavgasında son durum: Burnu kırılan temizlik işçisi konuştu
İstanbul'da 'köpeğime toz geldi' diyerek temizlik işçisini döven adam sosyal medyada gündem oldu! Kadıköy'de dün yaşanan skandal sonrası, köpeğin sahibi kişi tarafından burnu kırılan temizlik işçisi ilk kez konuştu...

'Köpeğime toz geldi' kavgası sosyal medyada trendler listesine girdi. Dün öğlen saatlerinde İstanbul Kadıköy'de yaşanan olay şöyle gelişti. Caddede köpeğiyle yürüyen bir adam, o sırada kaldırımı süpüren temizlik işçisine 'köpeğime toz geldi' diyerek saldırdı. Temizlik işçisini döven ve burnunu kıran şahıs halen aranıyor. Temizlik işçisi ise ilk kez konuştu: "Önce çöplere sonra bana vurdu..."

İSTANBUL'DA KÖPEĞİME TOZ GELDİ KAVGASI

Tarihler 4 Ağustos 2022 Perşembe, yer: Kadıköy Caferağa Mahallesi Dr. Esat Işık Caddesi.

Türkiye gündemini meşgul eden skandal haberlere bir yenisi daha eklendi. Bir adam, ‘köpeğime toz geldi’ gerekçesiyle temizlik işçisine saldırdı. İşte, güvenlik kamerasından elde edilen olayın görüntüleri…

34 yaşındaki Aydın Coşkun, belediyenin temizlik işçisi olarak dün söz konusu caddede kaldırımı süpürüyordu. O sırada oradan geçen köpekli bir şahıs, köpeğine toz gelmesi sebebiyle temizlik işçisiyle ağız dalaşına girdi. Tartışma alevlendikten kısa süre sonra şahıs, Coşkun'u darp etti.

Saldırıdan sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden darp raporu alan Aydın Coşkun, yaşadıklarını anlattı.

Talihsiz işçi, şahsın küfürleri karşısında sakinliğini koruduğunu, işini kaybetmek istemediğini açıkladı. Burnunun kırık olduğunu ve bugün ameliyat olacağını söyleyen Coşkun, saldırgandan şikayetçi olacağını da sözlerine ekledi.