İngiltere'de derken İstanbul'da çıktı! Berat Albayrak ailesiyle görüntülendi

İngiltere'de derken İstanbul'da çıktı! Berat Albayrak ailesiyle görüntülendi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nı bırakmasının ardından sırra kadem basan Berat Albayrak'ın Londra'da olduğu iddia edilmiş, sokakta çekilen fotoğrafları paylaşılmıştı. Albayrak, İstanbul'da bir dönercide ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada Albayrak'ın fotoğrafı yayınlanmıştı. Bunun ardından çok uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Albayrak'ın neden yurtdışında olduğu sorgulanmaya başlanmıştı.

Kasım 2020’de Instagram hesabında yayınladığı gönderi ile istifa ettiğini açıklayan ve o günden beri sırra kadem basan Berat Albayrak, İstanbul Kavacık'ta bir dönercide etraftaki vatandaşların kameralarına takıldı.

Kavacık'ta bulunan dönercide ailesi ile vakit geçirdiği görülen Berat Albayrak'ın çalışanlarla samimi şekilde sohbet etmesi dikkat çekti.

İstifasının arkasından 'Burası Çok Önemli' isimli bir kitap yayınlayan Albayrak, bir kere cuma namazı sırasında bir kere de Paris'te tatil yaparken görülmüştü. Albayrak son olarak Trabzonspor'un şampiyon olduğu maçta ağlamıştı.