15 Suriyeli Bursa'daki site sakinlerine saldırdı! Havuz başı savaş alanına döndü

15 Suriyeli Bursa'daki site sakinlerine saldırdı! Havuz başı savaş alanına döndü
Bursa'da meydana gelen olayda 15 Suriyeli sığınmacı sitedeki havuza girmek istedi. Sitedekilerin buna izin vermemesi üzerine kavga çıktı. Suriyeliler site sakinlerini tekme ve tokatlarla dövüp ardından kaçtı.

Mudanya'daki bir site sakinin yakını olduğunu ifade eden 15 yabancı uyruklu bir erkek şahıs, havuzu kullanmalarına izin vermeyen site sakinlerini dövdü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavganın ardından saldırganlar arabaya binerek kaçtı.

Bursada Bugün'den Ercan Çalışır'ın yaptığı habere göre, Bursa'nın Mudanya İlçesi Burgaz Mahallesi'nde bulunan Atış Yapı Arya Sitesi'nde dışarıdan gelen ve site sakinlerince de tanıdık olmayan15 yabancı Suriyeli erkek, sitede dairesi bulunan bir site sakininin yakınları olduğunu iddia ederek havuzu kullanmak istedi. Sitede oturan vatandaşların bu duruma tepki gösterip izin vermemesine rağmen yabancı uyruklular, site sakinlerini döverek olay yerinden kaçtı. Site sakinleri Mudanya Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verirken polis 34 FMF 302 ve 16 SOG 50 plakalı otomobiller ile kaçan yabancı uyruklu 15 kişiyi aramak için soruşturma başlattı.