Hacı Yakışıklı, canlı yayında tabip eylemlerine 'provokasyon' dedi! Barış Yarkadaş'tan yanıt gecikmedi

Hacı Yakışıklı, canlı yayında tabip eylemlerine 'provokasyon' dedi! Barış Yarkadaş'tan yanıt gecikmedi
Konya Şehir Hastanesi'nde başından vurularak öldürülen Uzman Kardiyolog Ekrem Karakaya'nın meslektaşları iki gün iş bıraktı. Yeni Akit temsilcisi Hacı Yakışıklı, bu eylemleri 'provokasyon' olarak nitelendirirken, gazeteci Barış Yarkadaş'tan sert bir yanıt geldi. İşte, canlı yayında tansiyonun yükseldiği o anlar...

Konya Şehir Hastanesi'nde başından vurularak öldürülen Uzman Kardiyolog Ekrem Karakaya'nın meslektaşları iki gün iş bıraktı. Yeni Akit temsilcisi Hacı Yakışıklı, bu eylemleri 'provokasyon' olarak nitelendirirken, gazeteci Barış Yarkadaş'tan sert bir yanıt geldi. Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, TV100 kanalının 'Sağlı Sollu' adlı programın canlı yayınında verdiği o yanıtla sosyal medyada da gündem oldu. 

İşte, canlı yayında tansiyonun yükseldiği o anlar...

PROVOKASYON ELEŞTİRİSİNE BARIŞ YARKADAŞ’TAN SERT YANIT

Uzman Kardiyolog Ekrem Karakaya'nın Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırıya uğrayarak vahşice katledilmesinin arından, merhum Karakaya'nın pek çok meslektaşı iki gün süreyle işi bırakma eylemi yaptı. Türkiye'nin pek çok ilinde yürüyüşler düzenlendi ve eylemler halen devam ediyor. İstanbul'da sağlık çalışanları polis müdahalesiyle karşılaştı. Tansiyon bu kez de bir canlı yayında yükseldi.

TV100'de yayınlanan 'Sağlı Sollu' adlı siyasi içerikli programa katılan Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, doktorların bu eylemlerini adeta ti'ye alarak Türk Tabipler Birliği'nin bir provokasyonu olarak nitelendirdi. Canlı yayın konuklarından Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş ise bu yoruma sert bir yanıtla karşılık verdi:

"İnsanca yaşam koşullarını sağlayamıyorsan insanlar gider. Her gün dayak mı yiyecek?"