Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Ret Geldi

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Ret Geldi
Aziz Yıldırım, Ali Koç tarafından yapılan televizyon programı davetini reddetti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ı televizyon programına davet etmişti. Aziz Yıldırım konuya ilişkin “Kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkma gibi bir planım bulunmamaktadır” dedi.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, gündemdeki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile televizyon programına çıkma durumuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'ın Açıklaması Şöyle:

“Sayın Ali Koç, yıllardır benimle birlikte televizyona çıkma isteğini, tarafımdan pozitif bir cevap alamamasına rağmen ısrarla yinelemektedir. Benim kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkma gibi bir planım bulunmamaktadır.

Muhatabımız, başkan adaylığım için eşsiz desteklerini tarafıma ileten, camiamızın çok değerli kulüp üyeleridir. Sayın Ali Koç’un bu konudaki ısrarı anlamsızdır; zira kendileriyle zaten 8-9 Haziran’daki Olağan Seçimli Kongre’de bir araya geleceğiz.

Bu vesileyle, tüm kulüp üyelerimizi kongreye davet ediyor, Güçlü Fenerbahçe için, Şampiyonluklar İçin, Çocuklar İçin, oylarınızı bekliyorum.”