Son Dakika: Adana Demirspor Eksikler ve Cezalı İsimler Kimler?

Son Dakika: Adana Demirspor Eksikler ve Cezalı İsimler Kimler?
Bu akşam Galatasaray’ı kendi evinde ağırlayacak Adana Demirspor eksikler ile gündemde. İşte takımda oyun oynamayacak ve cezalı olan isimler...

Galatasaray’ın bu sezonki en kritik maçlarından birisi bu akşam oynanacak. 20.00 itibariyle başlayacak başta zorlu Adana deplasmanında oynayacak olan Galatasaray, rakibinin önemli eksikleri olması nedeniyle avantajlı taraf olarak görülüyor. futbolla yakından ilgilenenler ise Adana Demirspor eksikler ve cezalı isimlerinin nedenlerini araştırıyor.

Adana Demirspor Eksikler Kim?

Adana Demirspor’da yeni dönemde kadroya yazılmayan sok kanat oyuncusu Motez Nourani ve Florent Shehu bu maçta forma giyemeyecek. Ancak takımın önemli oyuncularından olan 2 ismin sakatlanmış olması taraftarlarda tedirginlik yarattı. Bugün sabah saatleri itibariyle duyurusu yapılan gelişmeye göre on numara pozisyonunda oynayan 31 yaşındaki Emre Akbaba, ayak kemik eklemindeki yırtık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. 27 Mayıs’a idmanlara başlaması beklenen Emre Akbaba’nın bu sezonu kapattığı düşünülüyor. Sakatlık geçiren bir diğer isim ise sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı.

adana-demirspor-eksikler.jpg

Performansıyla Adana Demirspor’un en önemli oyuncularından birisi olarak görülen Yusuf Sarı, 22 Nisan 2024’te sakatlandı. Sakatlığının ne olduğu açıklanmayan oyuncunun ne zaman sahalara dönüş yapacağı da bilinmiyor. Takımdaki sakat bir diğer isim ise 13 Nisan’da sakatlanan Jose Rodriguez.

Galatasaray Maçında 3 Oyuncu Sınırda

Galatasaray maçında oynaması halinde 3 oyuncu da sarı kart sınırında bulunuyor. Yusuf Erdoğan, Tayfun Aydoğan ve Andreaw Gravillon sarı kart görmesi halinde bir sonraki maçta cezalı duruma düşecek.