İYİ Parti'de Yeni Yol Haritası Belirlenecek

İYİ Parti'de Yeni Yol Haritası Belirlenecek
Afyonkarahisar'da İYİ Parti 12-13-14 Temmuz tarihlerinde kampa girecek.

İYİ Parti'nin kampta genel seçimlere hazırlık kapsamında yeni yol haritasının belirlenmesinin yanı sıra yerel seçim sonuçları da değerlendirilecek.

İYİ Parti, kampla 2028 seçimlerine ilişkin yeni yol haritasını belirlemeyi hedefliyor. 12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan istişare kampına Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekilleri katılım gösterecek.

Kamp süresi boyunca, 2028 seçimlerine hazırlık kapsamında yeni yol haritasının belirlenmesinin yanı sıra 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçim sonuçları da masaya yatırılacak.

Partinin Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, kampa ilişkin yaptığı açıklamada, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak programda Teşkilat İşleri, Medya Tanıtım, Mali İşler ile Milli Güvenlik ve Göç Politikaları başkanlıklarının sunumlarının yer alacağını belirtti. Ayrıca, partinin TBMM Grup Başkanlığınca Meclis faaliyet ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verilecek.