Kaan Urgancıoğlu Mutlu Anlarını Takipçileriyle Paylaştı

Kaan Urgancıoğlu Mutlu Anlarını Takipçileriyle Paylaştı
Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu oğlu Ardıç'la keyifli vakitler geçirdiği anın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

En son “Yargı” dizisinde savcı rolüyle beğeni kazanan Kaan Urgancıoğlu, Aralık 2023’te ilk defa baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Kaan Urgancıoğlu ile uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Burcu Denizer ile 2023'ün haziran ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti.

Nikah sonrası bebek bekledikleri öğrenilen ünlü çift, 8 Aralık 2023 tarihinde oğullarını kucaklarına aldı. İlk defa anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, bebeklerine Ardıç ismini koydu.

Babalığın tadını çıkaran ve zaman zaman oğluyla pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Urgancıoğlu, bir yeni fotoğraf paylaşımı yaptı.

Burcu Denizer, eşi ve oğlu Ardıç’ın bahçedeki anları takipçileriyle paylaştı. Urgancıoğlu da aynı fotoğrafı kendi hesabından kalp emojisiyle paylaştı.

kaan-urgancioglu.webp

Kaan Urgancıoğlu, oğlunu kucağına aldıktan sonra “Çok güzel bir duyguymuş. Daha öncesi eksikmiş gibi hissediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bebeğin bakımıyla ilgili de konuşan Urgancıoğlu, “Burcu öğrendiklerini bana aktarıyor. Geniş aile olduğumuz için tecrübeliydim diyebilirim” şeklinde konuşmuştu.