Kızılcık Şerbeti'nin Makyözüyle İlgili Flaş Gelişme

Kızılcık Şerbeti'nin Makyözüyle İlgili Flaş Gelişme
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın tükenmişlik sendromu videosunu ti'ye aldığı iddia edilen, dizinin makyözü Esra Okumuş Şahin hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Psikolojik olarak zor günler geçirdiğini ifade eden ünlü oyunu Müjde Uzman‘ın tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edildi.

Kızılcık Şerbeti‘nin makyözü Esra Okumuş Şahin de Müjde Uzman’ın videosunu tiye aldığı öne sürüldü. Sosyal medyada gündem olan videodan sonra yapımcı devreye girdi.

Kızılcık Şerbeti’nin makyözü, karavandaki bir videoda “Tükenmişlik sendromuna yakalandım. Hem de çok yakalandım. Beni sizler tükettiniz. Allah düşmanımın başına bile vermesin” ifadelerini kullandı.

Görüntü gündeme bomba gibi düşünce Uzman da bir paylaşımda bulundu ve “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna” dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısından Açıklama

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise gelen tepkileri sessiz kalmadı. Turgut sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Oyuncumuz Müjde Uzman’ın paylaşımı sonrası set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır” sözlerini kullandı.

Gold Film ise sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundu ve makyöz Esra Okumuz Şahin ile iş akdini sonlandırdıklarını ifade etti.

Yapılan açıklamada “Geçtiğimiz günlerde oyuncumuz Müjde Uzman’ın yaşadıkları üzerine yaptığı paylaşımın ardından Kızılcık Şerbeti ekibinde görev alan Esra Okumuş sosyal medya hesabından mizah adı altında video paylaşmıştır. Gold Film olarak iş ahlakı ve etik değerlerimize ters düşen bu paylaşımı nedeniyle Esra Okumuş’un iş akdi tarafımızca feshedilmiştir… Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.