Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Neden Küstüğü Ortaya Çıktı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Neden Küstüğü Ortaya Çıktı
Bir döneme damga vuran Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in neden küstüğü ortaya çıktı. İşte ikilinin arasını açan olay…

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlar ile Türkiye’nin en iyi 2 komedi ismi olarak görülen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, tüm bu başarılı dönemlerin ardından küstü. Aralarında yaşanan sorunların ne olduğu merak edilirken iki isim de bu konuda açıklama yapmamıştı.

Konuyla ilgili en son ve ilk açıklama yapan isim Murat Cemcir oldu. Murat Cemcir bu açıklamasında ılımlı bir yaklaşım sergileyerek "Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor." demişti. Ancak son gelişmelerde küslüğün nedeni ortaya çıktı.

ahmet-kural-ve-murat-cemcir.jpg

Arkadan İş Çevirmişler

Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre film ve projelerde karar veren 3 isim Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural’dı. Ancak bir projede Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında para sorununun yaşanması sonrasında üçlünün arası açıldı. Yaşanan sorun sonrasında Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural’ın yeni projeler üzerinde ikili görüşmeye başlaması, film çekmesi Murat Cemcir’in tepkisini çekti ve Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in arasının açılmasına yol açtı.