Bahçesine gelen çiftçi büyük şok yaşadı: Hırsızlar direkleri çaldı

Bahçesine gelen çiftçi büyük  şok yaşadı: Hırsızlar direkleri çaldı
Siirt'te bağ evine dadanan hırsızlar, bir şey bulamayınca bahçede bulunan üzüm ağaçları için kullanılacak olan bağ çubuklarını çalarak kayıplara karıştı. Bahçesine gelen çiftçi büyük şok yaşarken, çok zararı olduğunu dile getirdi.

Siirt şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Delikli Taş mevkiinde bağ sahibi Refik Keklik, son dönemde artan hırsızlık olaylarından dert yandı. Yıllardır bağ bahçe işiyle uğraştığını ifade eden çiftçi Refik Keklik, üzüm ağaçları için aldıkları demirlerin hırsızlar tarafından çalındığını iddia ederek yetkililerden yardım talep etti.

"DİREKLERİN HİÇBİRİ YOK"

Hırsızlar yüzünden bağ bahçeye eşyalarını bırakamadıklarını dile getiren Keklik, "Çiftçiyim bağım Delikli Taş mevkiinde. Yıllardır bu işi yapıyorum. Direk almıştım üzüm asmaları için bu sabah geldim baktım direklerin hiçbiri yok, şok oldum. Devlet yetkililerinden yardım talep ediyorum" dedi.

"ÇOK ZARARIM OLDU"

Yıllardır bu işle uğraştığını belirten Keklik, "Bir çözüm bekliyorum. Burada evim var, elektrik istiyorum, kamera sistemi takacağım. Yetkililerden bu hırsızların yakalanmasını istiyorum. Çok zararım oldu. Zararımın karşılanmasını istiyorum" ifadelerini kulland