Seyyar satıcılar terör saçtı! Almak istemeyince şişeyi kafasında kırdılar

Seyyar satıcılar terör saçtı! Almak istemeyince şişeyi kafasında kırdılar
İstanbul'daki İstiklal Caddesi'nde satıcılar, parfüm almayı reddeden bir turiste saldırdı. Önce darp ettiklerin turistin daha sonra kafasında şişe parçalayan satıcılar kaçarken kanlar içinde kalan turist ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un en turistik yeri olan İstiklal Caddesi'ndeki seyyar parfüm satıcıları, parfüm almak istemeyen bir turiste adeta dehşeti yaşattı.

 ZORLA PARFÜM SATMAYA ÇALIŞTILAR

Bir parfüm satıcısı caddede yürüyen iki turistin yanına gelerek kendilerine parfüm satmak istedi. Turistler parfüm almak istemedi ancak satıcı ısrar etti. Bunun üzerine turistler ile satıcı arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce caddede parfüm satan diğer satıcılar da kavgaya dahil oldu ve turistlere saldırdı.

TURİSTİN BAŞINDA DEFALARCA ŞİŞE PARÇALADILAR

Turistlerden biri bir mağazaya girerek satıcılardan kaçtı. Dışarıda kalan turistle, satıcılar arasındaki kavga devam etti. Parfüm satıcıları, turiste peş peşe vurarak yere düşürdü. Yere düştükten sonra da turisti darp etmeye devam eden satıcılar, yüzünde ve başında defalarca parfüm şişesi parçaladı. Aldığı darbelerle kendinden geçen turist yerde, yüzü kanlar içerisinde kaldı.

OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Parfüm satıcıları hızla olay yerinden uzaklaşırken, turistin yardımına vatandaşlar koştu. Yaralı haldeki turist ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, olayla ilgili çalışma başlattı.