Fikret Orman, Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin gerçek nedenini açıkladı

Fikret Orman, Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin gerçek nedenini açıkladı
Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin nedeniyle ilgili yeni bilgiler verdi. Meselenin 65 bin lira olmadığını söyleyen Orman "Konu 65 bin TL değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar" dedi.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi ile alakalı Beşiktaş eski başkanı açıklamalar yaptı. O gece mekanda beraber olduklarını ifade eden Fikret Orman, meydana gelen olayla alakalı ayrıntılar vererek cinayetin öne sürüldüğü gibi 65 bin TL'lik bir alacak verecek meselesinden kaynaklanmadığını kaydetti.

O gece meydana gelen olayın hemen öncesinde mekandan ayrılan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman ayrıntılar Halk TV ekranlarında Timur Soykan'a anlattı. Olayın 65 bin TL'den kaynaklanmadığını belirten Orman, daha önce konuşulmayan ayrıntıları açıkladı.

"BEN ONUN ABİSİ SAYILIRDIM"

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden hemen önce beraber olduklarını ifade ederek, "Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük" dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle alakalı ayrıntılar veren Fikret Orman, meselenin 65 bin TL'nin ötesinde olduğunu belirtti. Orman, "Yasadışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin tl değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar. Zaten yapan çocuk da 1997'li" dedi.