Türkiye'de herkes ona hayrandı! Roberto Carlos futbola dönüyor

Türkiye'de herkes ona hayrandı! Roberto Carlos futbola dönüyor
Türkiye'de oynadığı yıllar herkesin kalbine giren efsanevi futbolcu Roberto Carlos, futbola geri dönüyor. Carlos, İngiltere Amatör takımı Bull In The Barne'de top koşturacak.

Dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid'in efsane futbolcusu, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Roberto Carlos, futbola dönüyor. Brezilyalı, İngiltere'nin amatör takımlarının mücadele ettiği Sunday League ekiplerinden Bull In The Barne forması giyecek.

BULL IN THE BARNE TAKIMINDA FORMA GİYECEK

İngiltere'nin amatör takımlarından Bull In The Barne'nin sadece 5 Sterlin ödeyerek katıldığı eBay’deki rüya transfer çekilişinden, Roberto Carlos çıktı. Carlos, İngiliz takımın Şubat ayında oynayacağı iki maçta sahada olacak. Takımın forveti ve aynı zamanda kulüp sekreterliğini de yürüten Matthew Brown, BBC'ye konu ile ilgili açıklamada bulundu.

"5 STERLİN ÖDEYEREK ÇEKİLİŞE KATILDIK"

Brown, “Takımınıza profesyonel biriyle sözleşme imzalamak için 5 sterlin ödeyerek çekilişe katıldık. Arkadaşlarımızdan biri grup sohbetinde ‘haydi yapalım’ dedi ve sonunda bu ödülü kazandık." ifadelerini kullandı.

"BU BİR RÜYA"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Cuma günü menajerim Ed Speller, çekilişi kazandığımızı söyleyen bir mesaj attı ve hiçbirimiz ona inanmadık. Gece dışarı çıktım ve Cumartesi biraz baş ağrısıyla uyandım. İnsanlardan ‘Roberto Carlos haberleri doğru mu?’ yazılı mesajlar aldım. O noktada ‘bu gerçek olamaz, sadece bir rüya’ diye düşünüyordum” şeklinde konuştu.