Gomis İstanbul'a geliyor! Paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı

Gomis İstanbul'a geliyor! Paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı
Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile anlaşmaya vardı. Gomis de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul'a geliyorum" dedi.

Galatasaray, eski forveti Bafetimbi Gomis'i transfer etti. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Gomis, son olarak "Bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul'a geliyorum" yazısını paylaştı.

Galatasaray, son olarak Suudi Arabistan takımı Al-Hilal’de forma giyen ve şu an serbest statüde olan Bafetimbi Gomis'i tekrar transfer etti. Sarı-kırmızılıların Fransız oyuncu ile performansa dayalı opsiyonlu 1.5 senelik anlaşma sağladığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekiple anlaşan Gomis, transfer sürecinde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla özellikle dikkat çekmişti. Fransız futbolcunun paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi.

Gomis, şahsi Twitter sayfasından bir aslan fotoğrafı paylaşarak, "Benim için değerli olan insanların yanında olmak ve bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul'a geliyorum." dedi ve paylaşımına sarı-kırmızılı kalp, aslan ve Türk bayrağı emojisi koydu.