Kediye çarpmamak için yaptığı manevra can aldı

Kediye çarpmamak için yaptığı manevra can aldı
Karaman'da sürücü Merve Cingöz, yola aniden fırlayan kediye çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası araj bariyerlere çarparken olayda 1 kişi öldü.

Dün akşam saatlerinde Konya karayolunda yaşanan kazada, öne sürülene göre hafif ticari araç ile Konya'daki bir hastaneden gelen Merve Cingöz, birden yola çıkan kediye çarpmamak amacıyla manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, refüjdeki bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Merve Cingöz ile araçta olan oğlu Ege Barçın, Mediha Barçın ve Emine Çay yaralandı. İhbar ardından kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma birimi gönderildi. Kaza yerinde kalbi duran sürücü Merve'nin oğlu Ege Barçın ve Mediha Barçın ile Merve Cingöz ve Emine Çay Çağrılan, sağlık ekipleri tarafından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Mediha Barçın burada doktorların bütün müdahalesine karşın yaşamını yitirdi. Ege Barçın ise müdahalenin sonrasında tekrar yaşama döndürülerek yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Oğluyla aynı ambulansla hastaneye götürülen anne Merve Cingöz, oğlu Ege Barçın ambulanstan indirilirken sinir krizi geçirdi.

Yakınlarının teselli etmeye uğraştığı Merve Cingöz "Anne kedi çıktı önümüze" diyerek gözyaşları döktü.

Kazayla alakalı başlatılan soruşturma devam ediyor.