Herkes onu böyle tanımıştı! Fenomen olan Barış öğretmen sırrını verdi!

Herkes onu böyle tanımıştı! Fenomen olan Barış öğretmen sırrını verdi!
Adını bir reklam filminde oynayarak duyuran matematik öğretmeni Barış Gökdemir, tek nefeste 81 ili saymasıyla tüm Türkiye'de tanınır hale geldi. Kısa sürede adından söz ettiren Gökdemir, yaklaşık 15 yıldır tek nefeste 81 ili saydığını, tüm illerin telefon kodlarını ezbere bildiğini söylüyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine doğan Barış Gökdemir, henüz 17 yaşındayken üniversite yıllarında plakaları ezberlemeye başladı. Zaman içerisinde kendisini geliştiren Gökdemir, 24 yıl önce öğretmenlik görevine başladığında da ise öğrencilere matematiği sevdirmek için 81 ilden özel kod geliştirdi.

KISA SÜREDE FENOMEN OLDU

Matematik dersinde öğrencilerin zorlandığı konuları, şehir isimleri sayarak anlatan, bu sayede öğrencilere matematiği sevdiren Gökdemir, hem plakaları hem de şehir isimlerini hızlıca okumaya başladı. Yaklaşık 15 yıldır tek nefeste 81 ili sayan Gökdemir, tüm şehirlerin telefon kodlarını da ezbere biliyor.

GÖRÜNTÜSÜNÜ YOUTUBE'A ÖĞRENCİSİ YÜKLEDİ

2017 yılında sınıfta ders anlatırken yine 81 ili sayan Gökdemir, öğrencisi tarafından kamera ile kayda alındı. Öğrencisinin görüntüyü YouTube'ye yüklemesiyle tanınan Barış Gökdemir, geçtiğimiz günlerde de bir reklam filminde oynadı. Barış Öğretmen, kısa sürede herkes tarafından sevilen kişi haline geldi. Öğretmenlik görevi boyunca sayısız öğrenciye matematiği sevdiren, veliler tarafından takdir toplayan Barış Gökdemir, 24 yıllık görevi boyunca 30'un üzerinde matematik öğretmeni, doktor, mühendis ve avukatlar yetiştirdi.