Hemşire kızların ölümü Türkiye'yi ağlattı! İki ayrı hayat! Aynı kader!

Hemşire kızların ölümü Türkiye'yi ağlattı! İki ayrı hayat! Aynı kader!
Konya ve Gaziantep'te yaşanan iki olay yürekleri dağladı. 20 yaşındaki Melike Ş. sevgilisinin dördüncü kattaki balkonundan şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitirdi. Aynı kaderi Adile K.'de yaşadı. Bu kadar benzerlik olması duyanları şaşkına çevirirken, meslekleri için canını dişine takan iki hemşire hayattan koparıldı.

Konya'da üniversite okuyan Melike Ş. erkek arkadaşının evindeki balkondan düşerek sır bir şekilde yaşamını yitirdi. Melike'nin erkek arkadaşı ise serbest kaldı. Gaziantep'te özel bir hastanede hemşirelik yapan Adile de aynı kaderi yaşadı. 

İKİSİDE AYNI ŞEKİLDE ÖLDÜ

Gaziantep'te hemşire Adile K. (22), 4'üncü kattaki evinin balkonundan düşüp, ağır yaralandı. Adile K., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olay sırasında evde olan ve gözaltına alınan erkek arkadaşı Çağrı Şaşmaz tutuklandı.

ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

Adile K.'nin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olay sırasında evde bulunan erkek arkadaşı Çağrı Şaşmaz, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şaşmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.