Tantunicide mide bulandıran olay! Çöpten turşu topladılar

Tantunicide mide bulandıran olay! Çöpten turşu topladılar
İstanbul Kadıköy'deki bir tantunicide iş yeri sahibi çalışanlarına çöpten biber turşusu toplattı. İş yeri sahibi biberlerin yıkanarak yeniden servis edilmesini istedi.

Fındıkta kulaç atan, ekmek hamuru ile top oynayan, süt kazanında süt banyosu yapan kişiler halen hafızalardaki yerini korurken gıda skandallarının bir yenisi daha ortaya çıktı. İstanbul Kadıköy'de, her gün yüzlerce vatandaşın yemek yediği bir tantunicide akıllara durgunluk veren görüntüler kaydedildi.

NTV'nin aktardığına göre Kadıköy'deki tantunicide servis edilen fakat müşterilerin tabağında bırakıp yemediği biberler işletme sahibinin talebine göre çöpten alınıp yeniden servis için hazırlanıyor.

Videoya kaydedilen görüntülerde çalışanların hem azarlandığı, hem de çöpe atılan biberleri ve etleri topladığı fark ediliyor. Söz konusu skandal videoda, işletme sahibi, ''Müşteri tabağında elini bile sürmüyor, ısırmıyor niye çöpe atalım? Yıkayıp koyacağız'' derken çalışanlara da ''Burayı kendi yeriniz gibi görmediğiniz müddetçe ensenizdeyim. İzinlerinizi de iptal ediyorum'' tehdidinde bulundu.

Şikayetlerin ardından zabıta birimleri olayla alakalı inceleme başlattı. İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri de ürünlerden numune aldı.