Herkesin kanı donmuştu! 'Palu ailesi' davasında flaş gelişme

Herkesin kanı donmuştu! 'Palu ailesi' davasında flaş gelişme
Türkiye'nin kanını donduran Palu ailesi olayından yeni bir gelişme yaşandı. Tuncer Ustael diye bilinen enişte, Palu ailesine yaptıklarıyla herkesi şaşkın çevirmişti. Bugün görülen davada söz alan Ustael, "Palu ailesi beni suçladı, bu eylemleri gerçekleştirmediğim halde yargılanıyorum." ifadeleriyle pişkince konuştu. Dava 1 Nisan'a ertendi.

Palu ailesi olayı Türkiye'nin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Kocaeli'de 13 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılanması sürdü.  Palu ailesi olayında sanıkların yargılanmasına devam ediliyor.

PALU DAVASI BUGÜN GÖRÜLDÜ

Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Melike Tahnal'ın eniştesi tutuklu Tuncer Ustael ile başka suçtan tutuklu teyzesi Ayşe Palu ile dayısı İsa Palu, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Taraf avukatları da duruşmada hazır bulundu.

"PALU AİLESİ BENİ SUÇLADI"

Palu ailesi olayının baş suçlusu Ustael, daha önceki savunmalarını tekrar ederek: "Palu ailesi beni suçladı, gerek öldürme gerekse de tecavüz olaylarından beni sorumlu tuttular. Bu eylemleri gerçekleştirmedim, yapmadığım halde yargılanıyorum. Bir an önce karar verilmesini istiyorum. Beraatımı talep ediyorum" şeklinde konuştu. 

SANIK AYŞE PALU SÖZ İSTEMEDİ

Sanık Ayşe Palu da daha önceki savunmasını ve celse arasında gönderdiği yazılı dilekçesini tekrar ettiğini dile getirdi. 

DURUŞMA 1 NİSAN'A ERTELENDİ

Tuncer Ustael'in tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı 1 Nisan'a erteledi.