Instagrama yeni özellik geliyor: Kronolojik sıra tarih oluyor...

Instagrama yeni özellik geliyor: Kronolojik sıra tarih oluyor...
Instagram, kullanıcıları için yeni bir güncelleme getiriyor. Platforma gelen yeni özellikle kullanıcılar profillerinde yer alan gönderilerin yerlerini silmeden düzenleyebilecek.

Popüler sosyal medya platformu Instagram yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Yapılacak yen güncellemeyle platform kullanıcıları, profil sayfalarındaki paylaşımları istedikleri gibi düzenleyebilecek.

Edit Grid diye adlandırılacak bu özellik "Profili Düzenle" bölümünde yer alacak. Edit Grid bölümü, kullanıcıların kendi profillerini yönetmelerine imkan sağlayacak. Bu ayar sayfasına ulaşan bir kullanıcı, profil sayfasındaki tüm paylaşımların yerini dilediği ,silmeden değiştirebilecek.

KRONOLOJİK SIRAYA BAĞLI KALINMAYACAK

Instagram, fotoğraf videoların kronolojik sırayla yerleştirilmesine imkan tanıyordu. Fakat bundan sonra bu durum değişecek gibi görünüyor. Zira yeni güncellemeyle birlikte Instagram'a yüklenmiş olan ilk gönderi bile en güncel gönderiler arasına yerleştirilebilecek. 

Kullanıcılar bu sayede, en beğendikleri gönderileri en üst sıralarda tutabilecek.

Dünyaca ünlü platform, geliştirmekte olduğu yeni özelliğe ilişkin henüz hiçbir açıklama yapmadı. Öte yandan bu özellik, şu an için test aşamasında da görülmedi. Bu yüzden, bu önemli özellik için bir süre daha beklenmesi gerekiyor olabilir.