Otobüs bagajına konan kedi, köpek tarafından boğuldu

Otobüs bagajına konan kedi, köpek tarafından boğuldu
Ankara'dan Rize'ye seyahat eden Gökalp Sarı, seyahati esnasında otobüsün bagajına konulan kedisinin, aynı bagajdaki köpek tarafından boğularak öldürüldüğünü iddia etti. Sarı, firma görevlileri ve köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

Ankara'da üniversite öğrencisi olan 19 yaşındaki Gökalp Sarı, Rize'ye seyahat özellikle evcil hayvan kabul eden firma seçerek otobüs bileti aldı. 

Otobüse binmeden önce yetkililerle tekrar görüştüğünü söyleyen Sarı, otobüs firması yetklilerinin kediyi ilk başta onayladıklarını dile getirdi. Sarı, "Kedim doğru şartlarda, kafesindeydi. Sabah saat 4-5 gibi ben uyurken muavin gelerek 'Kediden rahatsız olmuşlar.' deyince şartnameyi söyledim. Ben özellikle biletimi arkadan aldım. Çünkü kedi bağırırsa kimse rahatsız olmasın. Kedi zaten iki aylık. Sesi çıkmıyordu" ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrencisi Sarı, muavinin sürekli yanına gelerek ısrarcı olduğunu, sonunda kedisini de kediyi vermek zorunda kaldığını belirterek, "Kediyi bagaja koymuş. Bagajda vahşi köpek varmış. Plastik bir kaba konmuş ve uyutulmamış. Kediyi de muavin oraya koymuş" diye konuştu.

Sarı, olay esnasında otobüs sorumlularının hiçbir şey yapmadığını ve polisi aramadığını öne sürerek, "Devam etmeleri gerektiğini söyleyerek yola devam ettiler. Beni bırakacaklardı, ben de mecburen otobüse bindim. Rize'ye kadar öyle getirdiler. Bagajda köpek olduğunu bilsem izin vermezdim" şeklinde konuştu.

Rize'ye geldiğinde polise başvurarak otobüs firması görevlileri ve köpeğin sahibi hakkında şikayette bulunduğunu ifade eden Sarı, olayın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.