Skandalların adamı Marc Gonzalo Galatasaray'da! Taraftar çıldırdı

Skandalların adamı Marc Gonzalo Galatasaray'da! Taraftar çıldırdı
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in yeni yardımcısı Marc Gonzalo oldu. Zamanında Beşiktaşlı olduğunu söyleyen ve Fenerbahçe forması giyen Gonzalo'nun takıma getirilmesi taraftarları çıldırttı.

Galatasaray'da Domenec Torrent'in takımın başına getirilişi sürpriz etkisi yarattı. Fatih Terim'in ayrılığı ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusu olmuşken Burak Elmas yaptığı açıklamada Torrent isminde karar verdiklerini söylemişti. Torrent, İstanbul'a gelirken kendisiyle beraber 4 yardımcısını da takıma getirdi.

59 yaşındaki İspanyol teknik direktör, getirdiği 4 kişilik ekibi ile Galatasaray'da çalışacak. Yardımcılarından en dikkat çeken kişi ise Marc Gonzalo oldu. Gonzalo bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in şov programına konuk olduğu videonun meydana çıkmasının sonrasında sosyal medyanın gündemine oturdu.

Domenec Torrent'in yardımcısı Marc Gonzalo, katıldığı programda Beşiktaşlı olduğunu söyleyerek, ''Siyah,beyaz'' diyerek seslenmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sadece Galatasaraylı değil bütün futbolseverlerin şaşırdığı bu video tıklanma rekorları kırdı.

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Marc Gonzalo, bir zamanlar Fenerbahçe'nin taraftar kart reklamında da boy göstermişti.

Marc Gonzalo'nun, Galatasaray-PSG karşılaşmasında Fransız ekibini desteklediği görüntüler de meydana çıktı. Galatasaraylı taraftarlar görüntüler sonrası adeta çıldırdı.

Marc Gonzalo, 2019 senesinde yaptığı paylaşımda Galatasaray'ı eleştirmişti. Bir dönem Sarı-Kırmızılı takımda oynayan Carrusca'nın Galatasaray'da yeterli forma şansı bulamadığını savunmuştu.