Galatasaray'da yaprak dökümü! Mert Çetin de görevden ayrıldı

Galatasaray'da yaprak dökümü! Mert Çetin de görevden ayrıldı
Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası yaprak dökümü yaşanıyor! Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın ardından yıllardır kulüpte olan tercüman Mert Çetin'den görevinden ayrıldı.

Galatasaray'da kötü gidişatın faturası Teknik Direktör Fatih Terim'e kesildi. Tecrübeli teknik direktör yönetimle yaptığı görüşme sonrası kulüple yollarını ayırdı. Terim ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamalarda yarı yolda bırakıldığını ima etti.

Terim'in ayrılığı milyonlarca Galatasaray taraftarını üzerken, kulüpten ayrılan tek isim de o olmadı. Terim gidişiyle yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan'la beraber idari direktör Şükrü Hanedar, sportif koordinatör Fatih İbradı, medya sorumlusu Eray Sözen, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdür Yardımcısı Ender Uysal da takımdan ayrıldı.

Sarı kırmızılı ekipten son ayrılan isim ise taraftarların çok sevdiği tercüman Mert Çetin oldu. Yıllardır kulüpte çalışan Çetin görevinden ayrıldı. Çetin'in gidişine taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Galatasaray'ın yeni tercümanının ise Marc Gonzalo olacağı iddia edildi.

TERCÜMAN MERT ÇETİN KİMDİR?

İspanyolca, Portekizce, İngilizce, Fransızca, İtalyanca dillerini bilen Çetin video konferanslarda iletişimi sağlayan isimdi. 

Bülent Korkmaz, Rijkaard ve Hagi dönemlerinde Galatasaray’da yalnızca tercüman olarak vazife yapan Mert Çetin’in, Fatih Terim’in 3. döneminden itibaren ünvanı değişmişti.

Terim, Mert Çetin’in antrenmanlarda futbolcularla olan iletişim gücünü görmesinin ardından, genç tercümanı idari menajer yardımcılığı vazifesine de getirmişti.