3 yaşındaki Ayşenur bebek evde ölü bulunmuştu! Dayı itiraf etti; anne ve dayı tutuklandı

3 yaşındaki Ayşenur bebek evde ölü bulunmuştu! Dayı itiraf etti; anne ve dayı tutuklandı
Burdur'da evde cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Ayşenur Kazık'ın annesi ve dayısı tutuklandı. Minik kızın annesi, babası ve anneannesinin ikinci eşinden DNA örneği alınacak.

Burdur’da yaşanan olayda 3 yaşındaki Ayşenur K., kendisini sabah uyandırmak için odaya giren annesine herhangi bir tepki vermedi. Bunun üzerine anne Kader K. sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri minik Ayşenur’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin durumu şüpheli bulması üzerine anne Kader K., ve dayı Hızır Tunç Ç, gözaltına alındı. Dayı Hızır Tunç Ç, emniyetteki ifadesinde, Ayşenur’un gece ses çıkartarak gürültü yaptığını ve bu sebeple tekme attığını itiraf etti.


Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra çocuğun annesi Kader Karadeniz ile dayısı Hızır Ç. (18) adliyeye sevk edildi.

ANNE VE DAYI TUTUKLANDI, ANNEANNENİN İKİNCİ EŞİNDEN DNA ÖRNEĞİ İSTENDİ

Savcılık sorgusundan sonra mahkemeye çıkarılan anne Kader K., ve Ayşenur’u tekme attığını itiraf eden dayı Hızır Tunç Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kader K., ve Ayşenur’un babası olduğunu ifade eden ve bir süre Kader K., ile dini nikahlı evli kalan Erdi Karakiraz’dan DNA örneği istendi.

Davada ilginç bir gelişme yaşanarak, anneannenin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık’tan da DNA örneği istenirken, nüfus kayıtlarına göre Ayşenur’un babasının, anneannesinin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık olduğu ortaya çıktı.

"DİĞER TORUNUMU BİZE VERSİNLER"

Ayşenur'un Konya'nın Akşehir ilçesinden gelen babaannesi Kader Tuğla yaptığı açıklamada, oğlu Erdi Karakiraz'ın, Kader Karadeniz ile dini nikahla evlendiğini ve 2 çocuklarının olduğunu söyledi.

Kader Karadeniz'in ailesinin çocuklara şiddet uyguladığını öne süren Tuğla, "Çocukları ayağından bağlıyorlardı, banyoya, bodruma kilitliyorlardı. Diğer torunumu bize versinler. Oğlumun tutunacağı bir dalı o var. Geride kalan çocuğuyla avunsun" diye konuştu.

Karadeniz'in 4 yaşındaki erkek çocuğu da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.