Kırıkkale Üniversitesi'nde taciz skandalı! Mesajları ifşa oldu

Kırıkkale Üniversitesi'nde taciz skandalı! Mesajları ifşa oldu
Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Öztürkler'in bir öğrencisine attığı taciz içerikli mesajlar ifşa oldu. Öztürkler bir mesajında "Dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Öztürkler'in öğrencilerini taciz ettiği mesajlar ifşa oldu.

Öğrencilerin sosyal medyada yayınladığı mesajlarda Öztürkler'in bir öğrencisine "Dün beni gerçekten çok etkiledin, çok mutlu oldum, bugün 47 defa adını söylüyorum, bir zahmet bir kelime yanıt vermiyorsun. Seni yatakta uzanırken düşnüyorum şimdi, elinde telefon, bir kelime yanıt verebilirsin gibi görüyorum. Gerçekten üzüldüm" dediği görüldü.

Bunun haricinde Öztürkler'in öğrencisine "Bir yansıttığın sen bir de gerçek sen varsın. Gerçeğin harika", "Dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni", "Ağlama ceza her zaman kötü olmayabilir :)" gibi iğrenç mesajlar attığı ortaya çıktı.

ÖĞRENCİLERE MOBBİNG YAPTI

Harun Öztürkler'in olduğu WhatsApp gruplarındaki öğrencilere ise mobbing yaptığı da meydana çıktı.

Yayınlanan mesajlarda Harun Öztürkler'in gruptaki öğrencilerden sosyal medya paylaşımlarını RT'lemesini talep ettiği, "RT lütfen. Küçük bir rica için 15 saniyesini ayırmayanlar gruptan ayrılsınlar" biçiminde mesajlar gönderdiği, öğrencilerine "Herkes Twitter'dan beni takip ediyor değil mi? Çarşamba günü derse kadar, Twitter hesabı olmayanlar da hesap açsın, takibe başlasın. Hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum", "Edenleri de etmeyenleri de biliyorum. Bugün hala Twitter kullanmayan üniversite öğrencisi olmayı hak etmiyor" gibi baskı ve tehditlerde bulunması dikkat çekti.

Rezalet niteliğindeki mesajların meydana çıkmasının ardından Harun Öztürkler, Twitter hesabını kapattı.