Leman Sam'dan tepki çeken paylaşım: Soysuz Araplar

Leman Sam'dan tepki çeken paylaşım: Soysuz Araplar
Ünlü sanatçı Leman Sam, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Sam paylaşımında "Yıllar önce bu soysuz araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı" dedi.

Ünlü şarkıcı Leman Sam, sosyal medya hesabından tepki toplayan bir paylaşım yaptı. Sam, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yıllar önce bu soysuz araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler,ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler,sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin,göz göre göre geldi" açıklamasında bulundu.

Sam'ın yaptığı paylaşıma kısa zamanda tepki yağdı. Vatandaşlar paylaşımın altına "Bu yaptığınız apaçık ırkçılık", "Sanatçı olmak aydın olmayı gerektirir", "İnsanlarda vicdan kalmamış" gibi yorumlar yaptı.

Son zamanlarda başta Esenyurt olmak üzere ülkenin farklı kesimlerinde de Suriyelilere karşı saldırılar başlamıştı. Bir grup Suriyeli ise Arap milliyetçiliğini sembollerinden 515 sayısını kullanmaya başladı. Artan toplumsal gerilim tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.