Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?

Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?
Türk dizilerini efsanesi Arka Sokaklar'ın baş karakterlerinden Rıza Baba öldü mü? Oyuncu Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddiası sonrası Rıza Baba'nın öldürüleceği iddiası gündeme geldi. İşte Rıza Baba'yla ilgili son detaylar...

Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ela Yörüklü gibi oyuncuların başrolünde olduğu Arka Sokaklar 2006 senesinden bu yana ara vermeksizin ekran macerasını sürdürüyor. Kadrosuna birçok ünlü oyuncunun katıldığı dizinin başrol oyuncusu Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Neden ayrıldı? İşte ayrıntılar...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de emniyet müdürü. Ekibin önderi, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve deneyimi ile kendisini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir polis olan Rıza Baba karakterine can veren başarılı aktör Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddia edildi.

RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

Dizinin son bölüm fragmanında, uzun zamandır Rıza Baba karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkan Zafer Ergin beklenmedik bir saldırıya maruz kalıyor. Rıza Baba’ya saldıran kişi silahıyla üç el ateş açıyor ve olay yerinden kaçıyor. Meydana bu durumun sonrasında Rıza Baba kanlar içerisinde yere yığılıyor. Rıza Baba’ya silahla saldıran kişi ise halen bilinmiyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden sarsar. Ekip ne yapacağını bilemez durumdadur. Rıza baba geri adım atmamaktan emindir. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir mesele vardır.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet’e gidip her şeyin yolunda olup olmadığına bakar. Ertesi gün mahallede iki esnaf canice katledilir. Bu iki kişinin arasındaki bağlantıyı çözmeye uğraşan ekip muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler meydana çıkar.