Doğal gaz yardımı vatandaşları heyecanlandırdı! Başvurular nasıl yapılacak?

Doğal gaz yardımı vatandaşları heyecanlandırdı! Başvurular nasıl yapılacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ihtiyacı olan ailelere doğal gaz yardımı yapılacağını açıkladı. Vatandaşlar doğal gaz yardımı başvurularının nasıl yapılacağını araştırırken, Uğur Dündar da yardım yapılacak aylara tepki gösterdi.

Vatandaşların peş peşe yapılan zamlarla beli bükülmeyi sürdürüyor. Evlerde kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 25, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 15, elektrik üretimi haricinde kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 50 zam yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık dün ihtiyacı olan evlere doğalgaz yardımlarının başlayacağını açıkladı.

Gazeteci Uğur Dündar yardım verilecek tarihleri 'Biraz bekleseydiniz de ısınma (!) yardımını yazın yapsaydınız!' diyerek eleştirdi.

İşte Uğur Dündar'ın açıklamaları;

"Doğalgaz yardımı yapılacak ailelerin belirlenmesine şubat ayının ikinci yarısında, ödemelere de mart ayının ikinci yarısında başlanacakmış. Biraz bekleseydiniz de ısınma (!) yardımını yazın yapsaydınız! Şaka gibi!.. "

Doğal gaz desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üstünden ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapabilecek.