Meral Akşener'den Erdoğan'a: "Vicdansız, sağır bir adam oldun"

Meral Akşener'den Erdoğan'a: "Vicdansız, sağır bir adam oldun"
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Akşener, "Belediye başkanlığında sokakta aç kalan insanların yardımın koşardın, şimdi vatandaşı aç gezerken lüks içinde sefa sürebilen bir vicdansız, sağır bir adam oldun." diye konuştu.

İyi Parti lideri Meral Akşener, partisinin  TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Konuşmasında Türkiye'yi yasa boğan, Elazığ'da intihar ederek yaşamını sonlandıran  Enes Kara'ya ve  kadın cinayetlerini değinen Akşener, "Haftaya çok acı haberlerle başladık. Enes oğlumuzu, Raziye ve Dilara kızlarımızı kaybettik. Enes’i aynı Fedai öğretmenimiz gibi hapsedildiği umutsuzluğa kurban verdik" ifadesini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa'a da ağır sözlerle yüklenen Akşener, "Belediye başkanlığında sokakta aç kalan insanların yardımın koşardın, şimdi vatandaşı aç gezerken lüks içinde sefa sürebilen bir vicdansız, sağır bir adam oldun. Neydin ne oldun sayın Erdoğan?" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’A ÇAĞRI

Dilara Yıldız ve Raziye Oskay'ın erkekler tarafından katledildiğini hatırlatan Akşener, Erdoğana çağrıda bulunarak, "Gel iktidar ve muhalefet el ele verelim bu ülkenin lugatından kadın ve genç ölümlerini silelim. " dedi. Erdoğan'ın bu çağrıyı yanıtsız bırakacağını söyleyen Akşener, " Kendisinin bu çağrıma yanıt vereceğimden şüpheliyim. Malum Sayın Erdoğan son zamanlarda pek iyi değil. O nedenle de artık her gün kendisinin ruhsal bunalımlarının yeni bir yansımasına şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı.

“VİCDANSIZ, SAĞIR BİR ADAM OLDUN”

Türkiye'de yurttaşın yaşadığı geçim sıkıntısını da dile getiren İyi Parti Lideri Akşener, Erdoğan'ı hedef alarak, "Milletimiz her gün fakirleşiyor. Enflasyon canavarı her geçen gün paramızı da itibarımızı da eritiyor. Belediye başkanlığında sokakta aç kalan insanların yardımın koşardın, şimdi vatandaşı aç gezerken lüks içinde sefa sürebilen bir vicdansız, sağır bir adam oldun." diye konuştu.