Adana'da bıçaklı şaka kötü bitti! Durumu ağır

Adana'da bıçaklı şaka kötü bitti! Durumu ağır
Adana'da Volkan Eyüpoğlu isimli genç, şakalaştığı arkadaşını arkadaşını kalbinden ve kolundan bıçakladı.

Adana'da tartıştığı arkadaşı Mustafa Berat Yaşar´ı (19), göğsünden ve kolundan bıçaklayıp kaçan Volkan Eyüpoğlu (19), gizlendiği evde yakalandı. Eyüpoğlu, ifadesinde, "Mustafa ile şakalaşıyorduk. Sonra birden bıçak çekti. Ben de elindeki bıçağı alıp, kendisine salladım. Sonra da olay yerinden kaçtım" ifadesini verdi.

Olay, 9 Ocak günü saat 22.00 civarında Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi´nde yaşandı. Sokakta, Volkan Eyüpoğlu ile yanına gelen arkadaşı Mustafa Berat Yaşar arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi sonrası Eyüpoğlu, Yaşar´ı göğsünden ve kolundan bıçaklayıp kaçtı. Mustafa Berat Yaşar, kanlar içerisinde yere düştü. İhbar ardından bölgeye polis ve sağlık birimi gönderildi. Yaşar, ambulansla özel bir hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı.

Cinayet Büro Amirliği birimleri, Volkan Eyüpoğlu´nun yakalanması için çalışma başlattı. Gidebileceği adreslere bir bir baskın gerçekleştiren polis, Eyüpoğlu´nu bir arkadaşının evinde gizlenirken yakaladı. Gözaltına alınıp emniyete sevk edilen Eyüpoğlu ifadesinde, "Mustafa ile şakalaşıyorduk. Sonra birden bıçak çekti. Ben de elindeki bıçağı alıp, kendisine salladım. Sonra da olay yerinden kaçtım" ifadesini kullandı.

İşlemlerinin sonrasında adliyeye gönderilen Volkan Eyüpoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Hastanede tedavisi devam eden Mustafa Berat Yaşar´ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.