Bebek sevinci kana bulandı! Ambulansı takip ederken kaza yaptı

Bebek sevinci kana bulandı! Ambulansı takip ederken kaza yaptı
Antalya'da eşini doğuma götüren ambulansı motosikleri ile takip eden Nusret Özdemir'e otomobil çarptı. Eşinin doğum yaptığı sırada ameliyata alınan genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, geride bıraktığımız hafta cumartesi günü saat 12.30 civarında, Antalya Gazipaşa D-400 karayolu jandarma kavşağında yaşandı. Alanya istikametine giden Mahmut K. idaresindeki araçla Bülent Ecevit Caddesi'nden yola çıkan Nusret Özdemir'in idaresindeki motosiklet çarpıştı. Doğum sancısı tutan eşi Selma Özdemir'i hastaneye götüren ambulansın ardından gittiği meydana çıkan Özdemir, yaralandı. Özdemir’in ambulansı izlediği anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

Kavşakta görev yapan polis memurları tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Nusret Özdemir, buradaki müdahalenin sonrasında da Alanya’ya gönderildi. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Nusret Özdemir ameliyata alınırken, o sıralarda eşi Selma Özdemir ise Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde bir kız bebek doğurdu. Nusret Özdemir ameliyat ardından uyutuldu.

Nusret Özdemir, bugün saat 03.30 civarında tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Ilıca Mahallesi’nde defnedilecek. Selma Özdemir ile sarılık teşhisi konulan bebeğinin tedavisinin ise hastanede devam ettiği belirtildi.