Cinsel içerikli fotoğrafı komşularına attılar, 15 kişiden dayak yediler

Cinsel içerikli fotoğrafı komşularına attılar, 15 kişiden dayak yediler
Erzurum'da sosyal medya üzerinden yanlışlıkla komşularına cinsel içerikli fotoğraf mesajı atan çift, iddiaya göre 15-20 kişi tarafından darp edilerek evden atıldı. Çiftin, 4 çocuğuyla kaymakamlık tarafından bir otele yerleştirildiği öğrenildi.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde ikamet eden Nurten D., sosyal medyadan katıldığı arkadaş grubundan cinsel içerikli fotoğraf mesajı aldı.

Nurten D., fotoğrafı şikayet için grup yöneticisine atmak isterken yanlışlıkla komşularına gönderdi. İddiaya göre, komşuları söz konusu fotoğrafı görür görmez 15-20 kişi ile Nurten ve Ümit D. çiftinin yaşadıkları evi basarak çifti darp etti.

Ümit D.'nin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine polis ekipleri çifti emniyete götürdü. Emniyette alınan ifadelerin ardından çift ve 4 çocuğu Palandöken Kaymakamlığı tarafından Erzurum'daki bir otele yerleştirildi. Can güvenlikleri olmadığı için evlerine dönemediklerini dile getiren çift, yetkililerden yardım istedi.

"YANLIŞ MESAJ HAYATIMIZI KARARTTI"

Yanlış mesajın hayatlarını kararttığını söyleyen Nurten D., “Olay 7 gün önce oldu. Eşimin astım kronik hastalığı olduğu için evde yatıyordu. Facebook’tan bana mesaj geldi. Ben kardeşim dediğim insana atacaktım ama yanlışlıkla başkasına attım. Eve gelip bizi darp ettiler. Fotoğraf yanlış oldu, gerçek olsaydı ben her şeyi arkamda bırakıp” giderdim. Yanlışlıkla karşı komşumuza göndermişim. Evimize geldiler, açıklamayaparken benim yüzüme vurdu. Emniyete gittik, eve geldik sonra tekrardan evi bastılar. 2 gün kapıda kaldık, hastanelerde yattık sonra polise sığındık. Ev sahibimizde eve gelmeyin diyor. Ne yapacağız bilmiyorum, elimdeki bütün kanıtlar savcılıkta. 15-20 kişi eve baskın yaptı, kapıların kilitleri kırıldı. Çocuklarımda evdeydi, büyük kızıma bile vurdular” diye konuştu.