Futbol dünyasını sarsan haber! Ahmet Çalık hayatını kaybetti

Futbol dünyasını sarsan haber! Ahmet Çalık hayatını kaybetti
Son dakika haberi... Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor'da oynayan 27 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, saat 09.00 civarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde yaşandı. Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer edilen futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı otomobil, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole uçtu.

Kazayı fark edenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri gönderildi. Sağlık görevlileri tarafından gerçekleştirilen kontrolde, otomobilde tek başına olan Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan 27 yaşındaki Ahmet Çalık, 2017'de Galatasaray'a transfer edildi. Ekim 2020'de Galatasaray ile olan sözleşmesini kulübe 1,1 milyon TL ödeyip fesheden başarılı futbolcu, Konyaspor'a transfer oldu.

Kariyerindeki başarılı performansı ile bir dönem A Milli Takım'a dek çıkan Ahmet Çalık, ay-yıldızlı formayı 8 defa giydi. Deneyimli futbolcu, 1 defa da rakip ağları sarstı.