Bir kadın cinayeti daha! Dilara Yıldız ayrıldığı nişanlısı tarafından silahla öldürüldü

Bir kadın cinayeti daha! Dilara Yıldız ayrıldığı nişanlısı tarafından silahla öldürüldü
İstanbul'da, Dilara Yıldız ayrıldığı Oktay Dönmez isimli erkek tarafından, bir restoranda yemek yedikleri esnada silahla katledildi. Gözaltına alınan katil zanlısının, işleri sebebiyle şehir dışında olan Dilara Yıldız'ı 10 gün boyunca evinde beklediği öne sürülürken, Yıldız'a gönderdiği tehdit mesajları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Tuzla Cami Mahallesi Sahilyolu Caddesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşti. İstanbul Barosuna kayıtlı Avukat Dilara Yıldız (29) ayrıldığı nişanlısı Oktay Dönmez (29) tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak öldürüldü.

Dilara Yıldız başına, boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlar ile olay yerinde yaşamını yitirirken, katil Oktay Dönmez olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı.


Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Dilara Yıldız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

'10 GÜN BOYUNCA EVDE BEKLEDİ' İDDİASI

Katil zanlısı erkek Oktay Dönmez'in işi nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Dilara Yıldız’ın Tuzla’da olan evinde 10 gün boyunca gelmesini beklediği, Dilara Yıldız eve geldiğinde silah zoruyla alıkoyduğu ve darp ettiği ileri sürüldü.

TEHDİT MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca, Oktay Dönmez’in, Dilara Yıldız’a sosyal medyadan gönderdiği tehdit mesajları da ortaya çıktı. Dönmez’in, Dilara Yıldız’a attığı mesajlarda Yıldız’ı öldüreceğini planladığını ve kendisine “çok zamanın yok bu hayatta” diyerek tehdit ettiği görüldü.