Aileyi baklavayla zehirlemeye çalıştılar! Kızgın damat ve arkadaşlarının cezası belli oldu

Aileyi baklavayla zehirlemeye çalıştılar! Kızgın damat ve arkadaşlarının cezası belli oldu
Antalya'da boşanmak isteyen eşinin ailesine bir kurgu senaryoyla baklava götüren ve kayınpederini zehirlediği iddiasıyla tutuklanan Ferudun Alkan ve tutuksuz 2 arkadaşı hakkında "tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan 26'şar yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Akıllara durgunluk veren olay, Antalya'da yaşandı. Zehirli baklava göndererek eşi Melek A. ve kayınpederi Metin Kabakçı’yı öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle tutuklanan Ferudun A. ve kendisine yardım ettikleri öne sürülen arkadaşları tutuksuz sanıklar Melike E. ve Osman G. hakkında “tasarlayarak öldürmeye teşebbüs” suçundan hazırlanan iddianame Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 

40 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Tatlıdan 3 dilim yiyen baba Metin Kabakçı’nın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, gözaltına alınan sanıkların üzerlerine atılı suçu kabul ettikleri  öğrenildi.  İddianamede, sanıkların, Melek A. ve Metin Kabakçı’yı “tasarlayarak öldürmeye teşebbüs” suçundan 26’şar yıldan 40’ar yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.