Galatasaray'la anılan Domènec Torrent kimdir, kaç yaşındadır?

Galatasaray'la anılan Domènec Torrent kimdir, kaç yaşındadır?
Fatih Terim'in istifasının ardından Domènec Torrent ismi Galatasaray'la anılmaya başlandı. Peki Domènec Torrent kimdir, kaç yaşındadır, hangi takımları çalıştırdı? Bu soruların cevabı haberimizde...

Domènec Torrent, Galatasaray ile isminin anılmasının sonrasında kariyeri ve biyografisi ile aranan teknik direktör oldu. Kariyesi süresince Barcelona, Bayern Münih ve Mancester City gibi takımlarda yardımcı antrenör olarak çalışan Domènec Torrent, son olarak Flamengo'nun teknik direktörü olarak görev yapmıştı. Peki, Domènec Torrent kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? İşte, Torrent hakkında aranan bazı bilgiler.

Domènec Torrent, 14 Temmuz 1962 tarihinde İspanya'da doğdu. 59 yaşındaki teknik direktör, uzun süre Pep Guardiola'nın yardımcı antrenörü olarak çalıştı. CF Palafrugell ile kariyerine giriş yapan Torrent, Palamós CF, Girona FC, Barcelona B, Barcelona, Bayern Münih, Man. City takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı.

İlk teknik direktörlük deneyimini ise 2018 senesinde New York City'de yaşadı. 2020 senesinde ise Flamengo takımının başına geçti.

Domènec Torrent'in ismi, Fatih Terim'in takımdan gitmesinin sonrasında Galatasaray ile anılmaya başladı.