Lütfi Elvan'la ilgili çarpıcı iddia: AKP'den ayrılıyor mu?

Lütfi Elvan'la ilgili çarpıcı iddia: AKP'den ayrılıyor mu?
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ters düşmesi sebebiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa etmek zorunda kaldığı söyleyen Lütfi Elvan'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Milli Gazete'nin haberine göre,  Ankara kulislerinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın partisinden ayrılacağı yönünde iddialar var.


Eski bakan Elvan’ın ''Faizleri indirin'' talimatına karşı çıktığı haberlerinin basına yansımasından sonra AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen "Milletimizi faize ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Hala kalkıp da bu yolda, bu mücadelede beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar kusura bakmasın ben faizi savunanla beraber olmam, olamam. Bu görevde olduğum sürece faizle mücadelemi sürdüreceğim” sözleri dikkat çekmişti. Erdoğan’ın “Ben faizi savunanla beraber olmam” söyleminin eski Bakan Elvan’a yönelik olduğu öne sürülmüştü.

Nitekim Erdoğan'ın bu sözlerine karşı alkış tutanlar arasında bir tek Lütfi Elvan alkışlamamıştı.

Milli Gazete’nin iddiasına göre, Ankara kulislerinde Elvan'ın bakanlıktan istifasının ardından  AKP'den de ayrılacağı iddia ediliyor.