Gürültü kavgası kanlı bitti: 2’si ağır 3 yaralı

Gürültü kavgası kanlı bitti: 2’si ağır 3 yaralı
Kütahya'da iki grup arasında gürültü gerekçesiyle çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Zafertepe Mahallesi, 3’üncü Saygılı Sokak’ta meydana gelen olayda iddiaya göre,  Kadir Y. (25) ve Ayhan Y. (21) gürültü yaptığı öne sürülen Şerafettin T. (22) ve Onur Ö.’yü (22) uyardı. Taraflar arasında çıkan bıçaklı kavgada Kadir Y., Onur Ö. ve Ayhan Y. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Kavgadan yara almadan kurtulmayı başaran Şerafettin T. ise yaralı arkadaşı Onur Ö.’yü aracıyla hastaneye bırakıp kaçtı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Kadir Y. ve Ayhan Y. ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

DURUMLARI AĞIR

Kaçan Şerafettin T., polis ekipleri tarafından Ağaçköy Mahallesindeki saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı. Kadir Y. ve Onur Ö.’nün hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.